Omval 2024

Ska du välja Fria som din gymnasieskola?

Då har du kommit rätt! Här samlar vi information kring våra omvalsaktiviteter som riktar sig både till dig som redan valt Fria och dig som funderar på att göra det. Har du frågor kring ditt omval, kontakta oss direkt så hjälper vi dig! När vår chatt är öppen når du oss via chattikonen längst ner till höger här på sidan.

Skriv till oss på Instagram!»Maila oss! »Ring oss!»

Välkommen på Uppstartsträff!

 Onsdag 24 och torsdag 25 april kl. 17:30-19:00

Har du blivit preliminärt antagen eller sökt i förstahand till Karlstad Fria Läroverk? Då är du välkommen på vår Uppstartsträff. Där har du chans att träffa andra som sökt samma program som dig, lära känna oss på Fria och få mer information om skolan och om våra olika träningstillval.

Onsdag 24 april, kl. 17:30-19:00: Barn och fritidsprogrammet, El-och energiprogrammet, Naturvetenskapliga programmet och Teknikprogrammet

Torsdag 25 april, kl. 17:30-19:00: Samhällsprogrammet och Ekonomiprogrammet

Vi kommer tillbringa en kväll tillsammans med roliga aktiviteter och vi avslutar med något att äta som vi bjuder på.

Läs mer och anmäl dig till vår Uppstartsträff!»

Frågor?

Skicka ett DM till oss på Instagram eller chatta med oss direkt här på hemsidan. När vår chatt är öppen når du oss via chattikonen längst ner till höger här på sidan. Vi hörs!

Skriv till oss på Instagram!»Maila oss!»Ring oss!»

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Fria?

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer om skolan, våra program, hur det är att gå hos oss samt hur du gör för att byta till oss i omvalet om så önskas.

Till intresseanmälan! »