Vårt koncept

En dag på Fria

På Karlstad Fria Läroverk har vi ett genomarbetat upplägg på våra skoldagar – allt för att du ska få maximalt ut av dina gymnasiestudier!

Förmiddag

Flera av våra elever börjar förmiddagen med någon form av träning. De som läser idrottsspecialisering tränar tillsammans med instruktör inom sin specifika idrott. Många inleder också sin förmiddag med att äta frukost på skolan.

 

Lunch

På Karlstad Fria Läroverk har vi en lunchrestaurang med ett unikt matkoncept där du som elev själv sätter din meny med hjälp av en app. All mat lagas på plats i restaurangen av våra duktiga kockar.

Läs mer om vårt matkoncept»

Eftermiddag

Eftermiddagarna består ofta av ett eller flera lektionspass. Våra sammanhållna lektionspass innebär att en och samma lektion kan innehålla föreläsning, grupparbete, diskussion och praktiska övningar. Du får mycket tid med din lärare vilket innebär att det alltid finns hjälp att få för att komma vidare. Under eftermiddagen brukar flera av våra elever välja att köpa ett mellanmål på skolan.

 

Intresseanmälan

Vill du börja på Karlstad Fria Läroverk?

Vill du studera hos oss eller bara veta mer? Skicka iväg en intresseanmälan till oss så hör vi av oss när det är dags för ett Öppet Hus eller någon annan typ av prova på-aktivitet hos oss.

Intresseanmälan»